Луганська “Зоря” може лишитися одразу без трьох гравців

Одразу троє гравців луганської “Зорі” не хочуть їхати на зимовий збір до Туреччини, який розпочинається 19 січня. Більше того, вони не хочуть продовжувати контракти з клубом.

Про це повідомляє видання ТаТоТаке.

Ці гравці: захисник Ігор Снурніцин ( в “Зорі” з 2021 року), атакуючий півзахисник Денис Нагнойног (2019 – U19, 2022- доросла команда) та вінгер Данило Алефіренко (2021, 2023). У них у червні цього року закінчуються контракти, кожному запропоновано продовження. Але всі вони мають інші пропозиції, які їм більше до вподоби. Наприклад, у Алефіренка є пропозиція від “Колоса”.

Тож трійка бунтарів скоріше за все на збори не поїде, а тренуватиметься із командою U19.

Якщо клуб втратить цих гравців, то ситуація буде важкою, адже зараз “Зоря” не в найкращій формі. Команда вилетіла із єврокубків, першу частину сезону УПЛ закінчила на 14-му місці з 12-ти балами у 14-ти зіграних матчах. Позаду “Зорі” лише “Верес” та “Минай”, які займають 15-ту та останню 16-ту сходинку турнірної таблиці.

На зборах у Туреччині “Зоря” проведе 6 спарингів, 5 суперників вже відомі: 26 січня – “Краковія”, 31 січня – “Ягеллонія”, 4 лютого – “Динамо” Тбілісі, 9 лютого – “Лехія” Гданськ, 14 лютого – “Динамо” Батумі.