“Нью-Йорк Нікс” відрахував зі складу центрового Дмитра Скапінцева: в чому причина

“Нью-Йорк Нікс” відрахували українського центрового Дмитра Скапінцева лише через десять днів після підписання з ним двостороннього контракту.

Нагадаємо, 23 грудня було оголошено про підписання двосторонньої угоди між командою Національної баскетбольної асоціації та 25-річним гравцем. Того ж дня Скапінцев дебютував у НБА, ставши дев’ятим українцем в історії ліги. Дмитро встиг двічі зіграти за “Нікс” – проводив на майданчику близько хвилини, результативними діями не відзначався.

Днями “Нью-Йорк” провів великий обмін із “Торонто Репторс”. Серед інших склад команди поповнив нігерійський центровий Прешес Ачіува. Очевидно, заради нього довелося звільнити слот під двосторонній контракт, який раніше зайняв Скапінцев.

Українець продовжить виступи на тому рівні, на якому грав раніше – у Лізі розвитку НБА (NBA G League) за “Вестчестер Нікс”, фарм-клуб “Нью-Йорка”. У середньому Дмитро за цю команду проводив на паркеті 18,6 хвилин, набирав 5,9 очка, робив 4,3 підбирання та 1,7 передачі.

“Нікс” посідають сьоме місце у Східній конференції НБА. “Вестчестер” замикає турнірну таблицю Східного дивізіону G-ліги.