Дзюдоїсти з Дніпра вибороли п’ять медалей на чемпіонаті України U15

В Ужгороді з 24 по 25 листопада пройшов Чемпіонат України з дзюдо серед спортсменів не старше 15 років. Змагання стали переглядом найближчого резерву для кадетської збірної України.

Свої сили на чемпіонаті випробовували понад 640 учасників з усіх куточків нашої країни та міста Києва. За підсумками змагань команда Дніпропетровської області виборола 5 нагород: 3 “срібла” та 2 “бронзи”. Всі медалісти – вихованці шкіл та клубів дзюдо з Дніпра.

“Срібними” призерами стали Олексій Качан ( +73 кг, СК “Дзюдо-Дніпро”), Ілля Швець (-66 кг, СК “Дзюдо 80”), Савелій Литвиненко (-60 кг, СК “Дзюдо-Дніпро”).

На третю сходинку п’єдесталу піднялись Софія Левченко (-57 кг, СК “Дзюдо-Дніпро”) та Єва Грекова (-52 кг, СК “Дзюдо 80”).

Ще двоє юних спортсменів фінішували в кроці від нагороди, програвши поєдинки за “бронзу”. На п’ятих місцях завершили Чемпіонат України Анна Макушок з Синельникового та Ілля Шинковський з Дніпра.

Відзначимо, що для всіх дзюдоїстів та дзюдоїсток цей турнір став першим офіційним національним стартом в житті.

Дзюдоїсти з Дніпра вибороли п'ять медалей на чемпіонаті України U15Дзюдоїсти з Дніпра вибороли п'ять медалей на чемпіонаті України U15