Юліан Нагельсманн стане головним тренером збірної Німеччини

36-річний фахівець Юліан Нагельсманн очолить національну збірну Німеччини з футболу та буде керувати нею на домашньому Євро-2024.

Про це повідомляє місцеве видання BILD.

Німецькій федерації футболу вдалося домовитися з “Баварією” про розірвання контракту Юліана, а також з самим наставником щодо фінансових умов співпраці. Заради нової роботи Нагельманн знизив свої апетити стосовно зарплатні, яка буде становити близько 4 мільйонів євро.

Під час своєї тренерської кар’єри Юліан Нагельсманн встиг попрацювати у трьох клубах: “Гоффенгаймі”, “РБ Лейпцигу” та “Баварії”. З останньої команди його звільнили навесні 2023 року через незадовільні результати у Бундеслізі.

Нагадаємо, 10 вересня, одразу після поразки від Японії (1:4), посаду головного тренера збірної залишив Ханс-Дітер Флік. Під його керівництвом німці посіли лише третє місце у групі Ліги націй (позаду Італії та Угорщини), а потім вдруге поспіль провалилася на чемпіонаті світу.

На даний момент національну команду тимчасово очолює Руді Феллер. Разом з ним Німеччина одразу здобула перемогу, обігравши Францію в контрольному матчі.