Віталій Сачко вийшов у друге коло парного розряду турніру в Польщі

Український тенісист Віталій Сачко вийшов до другого кола парного розряду турніру ATP Challenger Tour 125 у польському Щецині.

Українець виступав разом із чеським спортсменом Ендрю Полсоном. Дует у першому колі обіграв третіх сіяних турніру Констатіна Францена та Хендріка Єбенса.

У першому сеті німці одразу зробили два брейки поспіль, забравши між ними свою подачу і спокійно довели партію до перемоги. Згодом Сачко та Полсон знову поступились своїм суперникам, але зуміли повернули подачу та виграти сет. На супер тай-брейку Віталій та Ендрю з другого матчболу тріумфували у поєдинку.

У наступному раунді вони зіграють проти ще одного представника України Владислава Манафова та Івана Лютаревича, які здолали італійців Марко Бортолотті та Флавіо Коболі.

Зазначимо, що раніше Віталій поступився в першому колі одиночного розряду в Щецині. Він у трьох сетах програв Олександру Шевченку, який виступає під нейтральним прапором.

ATP Challenger Tour 125. Щецін, Польща. Парний розряд. Перший раунд

Константін Францен / Хендрік Єбенс (Німеччина, 3) – Віталій Сачко / Ендрю Полсон (Україна / Чехія) – 1:2 (6:3, 4:6, 10:12)