“Діла” перемагає “Ворсклу” у матчі-відповіді Ліги конференцій

3 серпня на стадіоні “Тенгіз Бурджанадзе” в Горі відбувся матч-відповідь Ліги конференцій між грузинською “Ділою” та полтавською “Ворсклою”.

Гра видалася передбачуваною, і як то кажуть – в одні ворота.  І якщо у першому таймі українці пропустили тільки один гол, то другий тайм видався набагато напруженішим. Грузини йшли в атаку і забивали. І навіть один м’яч у їх ворота від нашого Степанюка не врятував ситуацію. Матч закінчився з рахунком 3:1 на користь грузинів. Таким, чином, “Ворскла” вилітає з Ліги конференцій.

Голи: Парулава, 44, Ковталюк, 71, Гейл, 86 (“Діла”) – Степанюк, 74 (“Ворскла”).

До речі, букмекери передбачили виграш саме “Діли”, такий сценарій вони оцінювали коефіцієнтом 2.50. Хоча перший матч з грузинами видався для полтавчан переможним (2:1).

Переможець матчу пройшов до третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій УЄФА, де зіграє з найсильнішими парами “АПОЕЛ (Кіпр)” – “Войводіна” (Сербія).

Довідково:

Ліга конференцій УЄФА 2023—2024 – третій сезон Ліги конференцій УЄФА, щорічні змагання футбольних клубів, що входять до складу УЄФА.

Фінал відбудеться 29 травня 2024 року, місце його проведення ще не оголошено. Переможець кваліфікується до групового етапу Ліги Європи 2024—25.

Цей сезон стане останнім за нинішнім форматом групового етапу з 32 командами, оскільки з сезону 2024—25 років буде введено новий формат єврокубків.

 

https://youtu.be/U8VW_4dTmgI