Що чекає тренера “Дніпро-1” після вильоту з кваліфікації Ліги чемпіонів

Як відомо, “Дніпро-1” невдало виступив у кваліфікації Ліги чемпіонів. Програвши грецькому “Панатінаїкосу”. Чи залишиться після цієї поразки головний тренер дніпрян Олександр Кучер на своїй посаді? Про це розповів В’ячеслав Фрідман, комерційний директор “СК Дніпро-1”.

По словам Фрідмана, Кучер залишиться на своїй посаді, бо керівництво клубу, не вважає, що він особисто винен в невдалому виступі команди у Лізі чемпіонів. Воно сподівається, що команда у цих матчах здобула великий досвід, що таке протистояння на найвищому рівні у кваліфікації Ліги чемпіонів.

“Хіба Кучер винен, що воротар (Євген Волинець) зробив п’ять-сім кроків назад, а Володимир Адамюк не доопрацював? Ми бачимо, як він намагається. Не поспішаємо робити висновки щодо цих двох матчів. У Кучера ще не вичерпано кредиту довіри. Попереду “Полісся”, далі “Славія” (Прага). Поки що ми нічого змінювати не будемо”, – сказав Фрідман у програмі Футбол TIME.

Після вильоту з Ліги чемпіонів, “СК Дніпро-1” продовжить боротьбу у Лізі Європи. Суперником дніпрян у першому матчі стане празька “Славія”.