“Діла” – “Ворскла”: прогнози букмекерів на матч Ліги конференцій

Сьогодні, 3 серпня, полтавська “Ворскла” проведе матч-відповідь із грузинською Ділою в рамках другого раунду кваліфікації Ліги конференцій.

Поєдинок відбудеться на стадіоні “Тенгіз Бурджанадзе” в Горі.  Стартовий свисток італійського рефері Сімоне Соцци пролунає о 20:00 за київським часом.

Безкоштовну трансляцію матчу можна буде подивитися на YouTube-каналі ФК Ворскла.

Перша гра у Польщі була номінально “домашньою” для полтавців і ледь не завершилась провалом нашої команди. Підопічні Скрипника пропустили першими, але в кінці змогли вирвати вольову перемогу (2:1).

Прогноз на протистояння

Букмекери вважають, що грузини мають більше шансів на перемогу в основний час. Такий сценарій оцінюється коефіцієнтом 2.50. Тоді як потенційний тріумф “Ворскли” за підсумком 90 хвилин дозволить збільшити ставку в 3 рази (3.00).

Щоправда, полтавці є фаворитами двоматчевого протистояння. На прохід нашої команди у наступний раунд кваліфікації можна поставити з коефіцієнтом 1.38, а загальний успіх “Діли” – 3.15.

Фахівці вірять в результативний футбол. Стандартний тотал більше 1.5 оцінюється балом 1.33, аналогічний тотал менше – 3.20.

Орієнтовні склади

  • “Діла”: Кучеренко, Вандерсон, Тевзадзе, Дзоценідзе, Чітеішвілі, Парулава, Сантос, Жеан Віктор, Гейл, Ковталюк, Гоміс
  • “Ворскла”: Ісенко, Крупський, Де Сантана, Чеснаков, Пердута, Кане, Юрченко, Павлюк, Феліпе, Скляр, Степанюк

Переможець цієї дуелі пройде до третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій УЄФА, де зіграє з найсильнішим пари АПОЕЛ (Кіпр) – “Войводіна” (Сербія).