За високі результати та успішні виступи на змаганнях: у Кам’янському нагородили спортсменів “ДЮСШ №1”

У Кам’янському продовжують підбивати підсумки другого кварталу.

Сьогодні, 27 липня в місті відбулась урочиста церемонія нагородження спортсменів “ДЮСШ №1”. Начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк привітав президента Федерації козацького двобою Антона Єрмашкевича та вихованців відділення школи з цієї дисципліни, серед них:

  • Євген Гобов;
  • В’ячеслав Тимченко;
  • Єлизавета Стогній;
  • Станіслав Тимченко;
  • Марк Брагута.

– Радий бачити наших спортсменів, які сьогодні завітали до Управління молоді та спорту, аби отримати грамоти за їх високі результати та успішні виступи на змаганнях різного рівня, а також активну участь у спортивному житті міста. Їх наполегливість та талант заслуговують високої оцінки. Я впевнений, що наша молодь продовжить радувати нас новими перемогами й надалі, – сказав Е. Коряк.

Крім того, він підкреслив, що у Кам’янському проводитись величезна кількість різноманітних турнірів, проте саме ця нагорода є першою сходинкою на шляху до відзнак міського рівня.За високі результати та успішні виступи на змаганнях: у Кам’янському нагородили спортсменів "ДЮСШ №1"За високі результати та успішні виступи на змаганнях: у Кам’янському нагородили спортсменів "ДЮСШ №1"За високі результати та успішні виступи на змаганнях: у Кам’янському нагородили спортсменів "ДЮСШ №1"За високі результати та успішні виступи на змаганнях: у Кам’янському нагородили спортсменів "ДЮСШ №1"