У Кам’янському проведуть бойовий марафон в пам’ять про великого майстра

29 липня за ініціативою Федерації кіокушин-кан карате пройде бойовий марафон. Захід проведуть на честь дня народження великого майстра та творця кіокушин карате – Масутацу Оями (27 липня 1923 року).

Бойовий марафон – спортивно-масовий захід, який принципово відрізняється від змагань тим, що в ньому немає переможців та призерів. Завдання учасників марафону полягає в тому, щоб пройти встановлену кількість боїв з супротивниками, що постійно змінюються. Кожна категорія спортсменів має свою кількість поєдинків, у віці 6-8 років – 10 боїв, 9-11 років – 15 боїв, 12-15 років – 20 боїв. Після закінчення марафону кожен учасник отримує пам’ятний диплом та медаль.

Учасники бойового марафону проведуть поєдинки за правилами змагань кіокушин-кан карате. Виступати будуть у захисному спорядженні, якщо його немає, організатори його нададуть

Контроль за дотриманням техніки безпеки та правил ведення поєдинків здійснюватиме команда асистентів, секундантами та медичним персоналом.

Бойовий марафон пам’яті М.Оями проводиться у відкритому форматі, в ньому можуть брати участь представники різних версій кіокушин карате Дніпропетровської області.

Попередні заявки на участь необхідно подавати до 22.00 24 липня на адресу kolishevskyi@gmail.com та canmax245@gmail.com. З умовами участі у бойовому марафоні можна ознайомитись у відповідальних тренерів Кам’янської федерації, на сайті федерації – www.kyokushinkan.dp.ua у телеграм каналі – https://t.me/karatedndz а також безпосередньо у організаторів за телефонами: 067 681 13 16, 097 693 18 08.

бойовий марафон