“Металург” підсилює захист: клуб підписав гравця “Колоса” Сергія Корнійчука

Запорізький футбольний клуб “Металург” поповнив свої лави захисником Сергієм Корнійчуком, який вже підписав контракт з командою. Подробиці угоди наразі невідомі.

У минулому сезоні вихованець ковельського футболу провів 21 матч за «Колос» U-19.

Крім того, у найближчому майбутньому до команди «Металург» може приєднатися ще один колишній гравець «Колоса». Мова йде про 19-річного півзахисника Дмитра Іродовського, який минулого сезону зіграв 26 матчів і забив 4 голи у юнацькій команді ковалівців. В даний час Іродовський приймає участь у тренувальних зборах з «Металургом» в Моршині. У вівторковому спарингу зі «Скалою 1911» (1:1) саме він заробив пенальті, з якого запоріжці забили свій єдиний м’яч.

Нагадаємо, що раніше запорізький клуб підписав контракти з захисником Олександром Ніколішиним з «Металіста», а також півзахисником Данилом Фальковським і нападником Денисом Галатою з «Кременя». Останній гравець був взятий в оренду.

У попередньому сезоні «Металург» посів четверте місце у Першій лізі, але у стиках за право грати в УПЛ поступився «Вересу» після двох матчів з рахунком 1:0 і 1:6.