Ліонель Мессі приєднався до “Інтер Маямі”: умови контракту

Американський футбольний клуб “Інтер Маямі” офіційно оголосив про підписання Ліонеля Мессі, семиразового володаря “Золотого м’яча”. 36-річний спортсмен, який раніше грав за французький ПСЖ, приєднався до “Інтера” на правах вільного агента.

Ліонель обійматиме позицію одного з трьох Призначених гравців, яких клуби американської МЛС можуть підписувати поза межею стелі зарплат. За повідомленнями USA Today, які посилаються на заяву власника клубу Хорхе Маса, вона може становити від 50 до 60 мільйонів доларів на рік.

Його контракт розраховано до кінця сезону-2025.

“Це фантастична можливість, і разом ми продовжимо побудову цього чудового проєкту. Ідея полягає в тому, аби спільно працювати для досягнення встановлених цілей. Дуже прагну розпочати допомагати тут, у моїй новій домівці”, — наводять у клубі слова Мессі після підписання.

Очікується, що футболіст вперше виступить у новій команді в грі групового раунду Кубка ліг проти мексиканського “Крул Асулєм” у суботу, 22 липня.

Зазначимо, що “Інтер Маямі” наразі знаходиться на останньому місці в таблиці Східної конференції MLS з п’ятьма перемогами в 22 матчах. Тому ризикує не пройти до плей-офф у поточному сезоні.