“Команді Усика слід було прийняти умови Ф’юрі”: Френк Уоррен відповів на пропозицію Красюка

Олександр Красюк (K2 Promotions) запропонував позбавити чемпіонського титулу WBC в суперважкій вазі британця Тайсона Ф’юрі через його бій зі зіркою ММА Франсісом Нганну, який відбудеться 28 жовтня в Саудівській Аравії.

Про це він заявив в інтерв’ю YouTube-каналу Seconds Out. За словами представника Усика, Тайсон відверто дурить боксерських уболівальників.

“Це шоу, виставка, але не бій. Бій – це коли на кону стоїть звання абсолютного чемпіона світу. А так ти просто заробляєш гроші, розважаючи фанатів. Ф’юрі може бути позбавлений титулу за однієї умови – порушення правил WBC. Але цього я не бачу. Він провів обов’язковий захист пояса з Ділланом Вайтом, і зараз йому мають призначити нового претендента. З погляду спорту, чистого боксу, його потрібно позбавити пояса, тому що він довго не боксує. Він брехун, який оголошує бої, які не втілюються у життя”, – розповів Красюк.

Тим часом, спів-промоутер Тайсона та голова компанії Queensberry Promotions Френк Уоррен, також висловив свою думку щодо цієї пропозиції. Він зауважив, що “Циганський король” хотів провести поединок з Олександром Усиком та Ентоні Джошуа, проте вони обидва відмовились.

“Команді Олександра слід було прийняти умови Ф’юрі, коли вони були актуальні. Адже тепер, йому доведеться битися з Деніелем Дюбуа. А я вірю, що він зможе перемогти українця” – сказав Уоррен.

Нагадаємо, що Усик та Дюбуа зустрінуться на рингу 26 серпня у Вроцлаві.

Уоррен також наголосив, що в попередніх поєдинках Ф’юрі вже встановив рекорди касових зборів у своїй вазі у Лас-Вегасі та продажів на стадіоні Уемблі. Крім того, починаючи з наступного місяця, на Netflix вийде телешоу про британського боксера та його сім’ю. Френк закликав оцінити всю важливість та вплив цієї особистості, заявивши, що вони змінюють правила гри та віддають перевагу активним діям.

Прогнози букмекерів на бій Ф’юрі – Нганну

Букмекери вже встигли визначитися з фаворитом. Вони віддають перевагу Тайсону і пропонують зробити ставку на його перемогу з коефіцієнтом 1.11. Шанси Нганну оцінюють в 9.25. Експерти також не виключають можливість нічийного результату – 23.0.

У Ф’юрі на рахунку 34 поєдинки у професійному боксі, з яких він здобув 33 перемоги (24 нокаутом). Один бій – завершився внічию.

Нганну загалом провів 20 боїв у ММА, де він виборов 17 перемог (12 нокаутом) і зазнав три поразки.