В Україні восени запустять спортивний супутниковий канал

Суспільне Мовлення запускає окремий спортивний супутниковий канал Суспільне Спорт. Його презентація відбудеться в листопаді.

Про це повідомили на корпоративному сайті Суспільного.

За словами генерального продюсера суспільно важливого контенту та спеціальних проєктів Суспільного Мовлення Костянтина Стрюкова, спортивний канал має на меті підтримати українських спортсменів, тренерів та подарувати вболівальникам якнайбільше спортивного контенту.

Вже розпочалася підготовка до запуску каналу. Повноцінний запуск відбудеться у листопаді, тоді Суспільне Спорт розпочне транслювати змагання за участі українських спортсменів.

Планується, що цілодобова сітка мовлення телеканалу буде сформована трансляціями з біатлону, Чемпіонату світу з легкої атлетики, Чемпіонату Європи та світу з гімнастики, водними видам спорту, молодіжними чемпіонатами з футболу, спортивними новинами та окремими проєктами команди Суспільне Спорт.

Як і раніше, трансляції спортивних подій будуть доступні на загальнонаціональних телеканалах Суспільного, на Радіо Промінь, на сайті та ютуб-каналі Суспільне Спорт. А з листопада – ще й на телеканалі Суспільне Спорт, де об’єднають всі спортивні новини.