Тренер “Челсі” збирається зустрітися з Мудриком перед стартом нового сезону

Тренер “Челсі” Маурісіо Почеттіно заявив, що планує знайти для Михайла Мудрика нову роль у команді.

Український футболіст приєднався до “Челсі” у зимове трансферне вікно 2023 року і готується до свого першого повноцінного сезону. Почеттіно, який прийшов на пост наставника після звільнення Грема Поттера, має намір особисто зустрітися з Мудриком перед початком підготовки, яку він розпочне у понеділок, 10 липня, – через п’ять днів після останньої гри у складі молодіжної збірної України у півфіналі Євро-2023.

“Дуже важливо розмовляти. Я планую зустрітися з ним [Мудриком] до того, як він розпочне підготовку до сезону. Буду радий познайомитися з ним особисто, а потім розробити найкращу стратегію, щоб допомогти йому бути на тому рівні, якого очікує клуб”, – йшлось у заяві.

Окрім цього фахівець підкреслив, що не буде звинувачувати гравців, за яких клуб заплатив рекордні кошти взимку, у попередніх результатах.

“Нас чекає новий старт. Вони [гравці, що прийшли до команди] повинні показати свою справжню якість, але клубу потрібно створити платформу, щоб вони відчували себе комфортно, і створити простір для їхньої роботи та вдосконалення. Ці гравці прийшли в складних умовах, і це великий виклик для нас, але ми любимо так працювати. Повинні дати їм можливість показати, що вони здатні впоратися з тиском, щоб грати за «Челсі»”, – сказав Почеттіно.

У минулому сезоні українець провів 17 матчів за англійський клуб у всіх турнірах, де відзначився двома результативними передачами. Наступний – розпочнеться для нього 13 серпня грою АПЛ проти “Ліверпуля”.