У Кам’янському привітали чемпіонок Європи з черлідингу

В італійській Вероні завершився XI чемпіонат Європи з черлідингу. У змаганнях взяли участь понад 3500 спортсменів з 24-х країн континенту.

У складі збірної України, вихованки тренера-викладача “ДЮСШ №2” Альони Козинець, вибороли дві золоті нагороди.

Аліса Квашукова посіла І місце в номінації джаз-команди, в той час як серед дорослих фрістайл дуетів – Senior Pom Doubles, першість здобула Єлизавета Тимофєєва. Вона виступала разом з львівянкою Анастасією Малошенко.

Сьогодні, 7 липня черлідерок привітали міський голова Андрій Білоусов та начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк.

– Дякуємо, за те, що прославляєте Кам‘янське далеко за межами нашої рідної країни. Ми пишаємось вашими здобутками та бажаємо нових досягнень!, – зазначив мер.

Аліса та Єлизавета поділились враженнями від турніру та висловили подяку за надану допомогу в організації поїздки.

– Атмосферу на чемпіонаті не передати у фотографіях – це було щось дивовижне, ніби велика спортивна родина, зібралась разом в одному місці. Окрім того, відчувалась й неймовірна підтримка України як на сцені, так і перед виходом, – розповідають дівчата, – До змагань ми готувалися дуже ретельно, проте не можна сказати, ці досягнення є результатом останніх пів року, адже до таких нагород спортсмени йдуть все життя.

Зазначимо, що “синьо-жовта” збірна посіла перше загальнокомандне місце, здобувши 6 медалей вищого гатунку.

У Кам'янському привітали чемпіонок Європи з черлідингуУ Кам'янському привітали чемпіонок Європи з черлідингуУ Кам'янському привітали чемпіонок Європи з черлідингуУ Кам'янському привітали чемпіонок Європи з черлідингуУ Кам'янському привітали чемпіонок Європи з черлідингу