Кіліан Мбаппе планує покинути ПСЖ: Клуб встановлює дедлайн

Кіліан Мбаппе відмовився продовжувати контракт з паризьким клубом.

Угода між футболістом та ПСЖ передбачає опцію пролонгації ще на один рік. Однак після завершення сезону 2022/23 ЗМІ повідомили, що французький нападник не планує використовувати цю можливість. Пізніше це підтвердив і сам Мбаппе.

Нагадаємо, що 24-річний Кіліан перейшов до ПСЖ влітку 2018 року з “Монако” за 180 мільйонів євро, а в 2022-му продовжив договір з парижанами.

У середу, 5 липня, президент ПСЖ Нассер Аль-Хелаїфі провів пресконференцію, на якій зазначив, що клуб не має наміру відпускати Мбаппе задарма і встановив двотижневий дедлайн для футболіста.

“Мбаппе публічно заявив, що не піде з ПСЖ безкоштовно. Я був шокований, коли дізнався, що він збирається піти як вільний агент. Кіліан чудовий хлопець, і це не він. Йому потрібно швидко прийняти рішення. Тиждень, десять днів, максимум два. А якщо він не хоче продовжувати контракт, двері відкриті. Це стосується його і будь-якого іншого гравця. Клуб важливіший за всіх. Немає нікого, хто був би вище”, – йшлось у заяві.

Якщо Мбаппе не продовжить чинний контракт, з 1 січня 2024 року він зможе підписати попередню угоду з іншим клубом і наступного літа покине ПСЖ безоплатно.