Чемпіонат світу з армреслінгу: імениті спортсмени Кам’янського дали прогноз на змагання

З 24 серпня по 3 вересня Алмата (Казахстан) буде приймати Чемпіонат Світу з армрестлінгу. Збірна України братиме участь у цих змаганнях.

Нещодавно у Молдові наші спортсмени вибороли 107 медалей чемпіонату Європи та посіли 3 загальнокомандне місце, поступившись Грузії та Туреччини. Українські пара-спортсмени показали неабияку силу та мужність і вибороли 31 медаль. Серед них були кам’янчани Дмитро Сорока, який виборов “бронзу”, та Євген Григір, занявший четверте місце. Тренував хлопців Едуард Аноткін.

Зараз кам’янські спортсмени активно готуються до чемпіонату світу, і спрогнозували, хто може перемогти.

Дмитро Сорока:

– Думаю, трійка призерів буде незмінною: Грузія, Турція, Україна. Але слід врахувати господарів чемпіонату – казахів. Вони також показували непогані результати на минулих виступах, до того ж будуть змагатися вдома. Тому, не виключно, що вони можуть потрапити до трійки лідерів. Якщо брати до уваги минулий чемпіонат Європи, то рівень майстерності спортсменів постійно росте, тому, важко впевнено сказати, хто переможе, та боротьба буде напруженою.

Едуард Аноткін:

– Також вважаю, що на високому рівні себе проявлять грузини, турки, ну і звичайно, українці. Суперники з кожною грою показують, як росте їх рівень. До того ж ситуація з фінансуванням їх збірних в рази краща, що дуже впливає на підготовку. Також дати гарний бій можуть казахи та румуни, тому будемо дуже наполегливо тренуватися, щоб показати гарний результат.

Чемпіонат світу з армреслінгу