Чи вийдуть українці у фінал молодіжного Євро-2023: прогноз на футбольний матч Іспанія-Україна

Сьогодні, 5 липня, о 22:00 молодіжна збірна України  зіграє проти команди Іспанії півфінальний матч Євро-2023.
Поєдинок відбудеться на стадіоні “Стяуа” в румунському Бухаресті.

Україна та Іспанія вже забезпечили собі путівки на футбольний турнір Олімпіади-2024, яка відбудеться в Парижі. До речі, наша збірна вперше в історії пробилася на Олімпійські ігри.

Українці зустрічаються з іспанцями вдруге. Перша зустріч закінчилася нічиєю – 2:2.

Зараз фаворитом півфінального поєдинку букмекери вважають збірну Іспанії. На їх перемогу ставлять з коефіцієнтом 1,76. Нічия – 4,15. Виграш українців за підсумками 90 хвилин гри – 5,10.
Вихід Іспанії до фіналу молодіжної континентальної першості оцінений коефіцієнтом 1,39. Прохід України до вирішального матчу турніру – 3,15.

Зробив прогноз на півфінальний матч і голова Федерації футболу Кам’янського, начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк.

– На нашу збірну чекає дуже відповідальний матч, – зазначив Е.Коряк. – Не виключено, що гра не закінчиться в основний час, будуть додаткові хвилини, а може й серія пенальті. Звичайно, вболіваємо за нашу збірну. Тим паче, що українці “вибили” основного претендента на перемогу – збірну Франції. Тому у “синьо-жовтих” є всі шанси вийти у фінал. Розраховую на наші контратаки і реалізацію гольових моментів. Іспанці славляться гарною технікою володіння м’яча, тому треба нав’язати їм свою гру, аби вони не мали можливості контратаки.

Матч можна буде подивитися на телеканалі “Суспільний” та на сайті “Суспільне Спорт”.