Франція – Україна: прогноз на матч 1/4 фіналу молодіжного Євро-2023

Сьогодні, 2 липня, молодіжна збірна України (U-21) зіграє проти команди Франції в матчі 1/4 фіналу Євро-2023. Поєдинок відбудеться в румунському місті Клуж-Напока на “Клуж Арені”.

Прогнози на матч від метрів кам‘янського футболу

  • Валерій Палійчук, старший тренер “Академії футболу Кам’янського”

Валерій Палійчук впевнений, що наша команда зможе здолали французів, а головним героєм у цьому поєдинку може стати Михайло Мудрик, який поки що не грав на турнірі через травму.

“Я думаю, що підопічні Руслана Ротаня знайдуть в собі сили та можливості вибороти першість у цій зустрічі. Головне – проаналізувати поєдинок з Іспанією, який завершився з рахунком 2:2, аби не допустити помилок. Крім того, гратиме Мудрик, а це реактивний козир. Наші суперники не мають шансів встигнути за ним”.

Франція - Україна: прогноз на матч 1/4 фіналу молодіжного Євро-2023

  • Володимир Дерун, зав. кафедри спортивних ігор “Кам’янського фахового колледжу фізичного виховання”

Аналізуючи склад збірної “синьо-жовтих” Дерун приходить до висновку, що вони здатні обіграти будь-яку команду та навіть здобути перемогу на чемпіонаті.

“Сьогодні українські футболісти дуже вмотивовані та зіграні, що видно за попередніми матчами, які вони провели з Хорватією (2:0) та Румунією (1:0). Тому незважаючи на високий рейтинг “Ле Бле”, наші хлопці мають усі шанси на перемогу”.

Франція - Україна: прогноз на матч 1/4 фіналу молодіжного Євро-2023

  • Олег Іванов, тренер команди “АФК”

Олег Іванов, на відміну від свої колег, не вірить, що результат для “синьо-жовтих” буде позитивним.

“Враховуючи матчі, які обидві команди провели у відборі на турнір, а саме результат першої зустрічі, що закінчилась розгромною та принизливою поразкою 5:0, наша команда наврядчи зможе перевершити себе”.

Франція - Україна: прогноз на матч 1/4 фіналу молодіжного Євро-2023

Ставки букмекерів

Фаворитом цієї дуелі експерти вважають Францію. Ставки на перемогу “Ле Бле” приймаються з коефіцієнтом 1,64, на думку букмекерів, найбільш вірогідним результатом є 1:0 (7,20). Коефіцієнт на тріумф України – 5,30. Нічия – 3,90.

Де дивитися матч Франція – Україна

Поєдинок можна переглянути на сайті “Суспільне Спорт”, а також в ефірі місцевих телеканалів “Суспільного”.

Початок гри – о 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, фінальна частина молодіжного чемпіонату Європи проходить в Грузії та Румунії з 21 червня по 8 липня.