Текбол, фехтування, бокс: в яких видах спорту змагатимуться українці 8-го дня Європейських ігор

У Польщі продовжуються ІІІ Європейські ігри. Сьогодні, 28 червня, у восьмий день змагань, представники України вийдуть на старт у 12 видах спорту.

Кульова стрільба

Жінки розіграють нагороди у командному швидкострільному пістолеті, 25 м: збірну України представлятимуть Олена Костевич, Анастасія Німець, Юлія Коростильова. Кваліфікація – 10:00. Фінал – 14:15. Також медалі розіграють змішані команди у стрільбі з гвинтівки з трьох позицій, 50 м: Україна буде представлена двома командами – Сергій Куліш та Дар’я Тихова, а також Олег Царьков та Наталія Кальниш. Кваліфікація – 11:30. Фінал – 16:45.

Фехтування

Будуть розіграні перші два комплекти командних нагород. Наша жіноча рапіра у складі Ольги Сопіт, Аліни Полозюк, Крістіни Петрової та  Дарії Миронюк стартує поєдинком 1/8 проти Румунії о 10:00.  Шаблісти: Андрій Ягодка, Юрій Цап, Олексій Стаценко і Богдан Платонов розпочнуть з 1/8, де зустрінуться з Болгарією. Початок – об 11:00. Фінальний блок – 17:00-20:10.

Стрільба з лука

В 1/8 особистої першості з класичного лука виступить Анастасія Павлова. Початок – о 10:45.

Текбол

Свої виступи на Європейських іграх розпочнуть представники текболу. Об 11:00 поєдинки групового раунду проведе Дар’я Зеленська.

Бадмінтон

Свої заключні, треті матчі групового раунду проведуть 6 представників України. В одиночному розряді зіграють Данило Боснюк і Поліна Бугрова, у парному розряді – Марія Столяренко / Єлизавета Жарка, Михайло Махновський / Гліб Бекетов. Початок змагань – о 10:30.

Сучасне п’ятиборство

Об 11:00 стартує чоловічий півфінал за участі Максима Агарушева та Олександра Товкая. О 14:00 свої виступи у півфіналі розпочнуть Павло Тимощенко та Юрій Ковальчук.

Настільний теніс

О 14:00 свої виступи в командних змаганнях розпочне жіноча збірна України з тенісу. На стадії 1/8 українки протистоятимуть збірній Люксембургу. Нашу команду представлятимуть: Маргарита Песоцька, Ганна Гапонова, Соломія Братейко, Анастасія Дмитренко.

Стрибки у воду

В індивідуалі на метровому трампліні виступатиме Анна Письменська.  Попередні змагання – 11:00, фінал – 17:00. У синхроні на 3-метровому трампліні Україну представлятимуть Олег Колодій і Данило Коновалов. Початок – о 19:00.

Триатлон

Нагороди розіграють чоловіки. Україну представлятиме Віталій Воронцов. Початок – об 11:00.

Пляжний футбол

Свої другі матчі на груповому етапі проведуть збірні України: жіноча – 15:30 проти Італії, чоловіча о 18:30 проти – Швейцарії.

Бокс

На ринг вийдуть о 14:15 – Ганна Охрей (60 кг); 16:30 – Олександр Хижняк (80 кг).

Стрибки на лижах з трампліна

Євген Марусяк та Віталій Калініченко візьмуть участь у змаганнях на Normal Hill. Початок – о 18:30.

Трансляція доступна на місцевих каналах Суспільного мовлення, сайті “Суспільне Спорт” та https://europeangames.tv/

Результати – за посиланням.