Останні новини

“Кривбас” здолав “Прикарпаття-Говерлу” у Суперлізі

- 25 Жовтня 2024, 17:10

В рамках черкаського баблу Суперліги-2024/25 “Кривбас” у напруженому матчі здобув перемогу над “Прикарпаттям-Говерлою” (72:71).

Перша чверть залишилася за криворізьким клубом, який видав у ній ударну кінцівку та повів у рахунку 24:19. На честь “Прикарпаття-Говерли”, в другій чверті команда змогла переламати хід гри – ривок 13:0 дозволив їй вирватися вперед, пішовши на велику перерву з перевагою в чотири очки.

Третя чверть знову вирівняла гру на паркеті Палацу спорту Будівельник у Черкасах. Команда Олександра Ворони заграла агресивніше та зрівняла рахунок перед фінальним відрізком матчу (53:53). У заключній чверті “Кривбас” все ж таки остаточно схилив чашу терезів на свою користь, здобувши важливу перемогу в поєдинку.

За персоналіями варто відзначити американського легіонера “Кривбасу” Брекстона Лі Ловінгса, який став найрезультативнішим гравцем матчу. На його рахунку 22 очки, 5 підбирань та 8 асистів.

Для “Кривбасу” ця перемога стала третьою в сезоні (після шести проведених матчів), а на рахунку “Прикарпаття-Говерли” поки що виключно поразки – п’ять зіграних матчів у сезоні у команди Євгена Мурзіна.

“Кривбас” свій наступний матч проведе проти “Черкаських Мавп”, а “Прикарпаття-Говерла” протистоятиме “Київ-Баскету”. Обидві ігри відбудуться 31 жовтня.

Читайте також:

По темі