Останні новини

“Рома” – “Динамо”: де дивитися матч Ліги Європи та які прогнози букмекерів

- 24 Жовтня 2024, 13:10

Сьогодні, 24 жовтня, о 19:45, у 3-му турі Ліги Європи-2024/25 київське “Динамо” зіграє виїзний матч з італійською “Ромою”.

Зустрічі з італійськими клубами традиційно не складаються легко для українських команд. В історії єврокубків українські команди лише шість разів вигравали протистояння проти італійців. Цікаво, що “Динамо” здобуло одну з цих перемог саме над “Ромою” у 2004 році в Лізі чемпіонів, коли отримало технічну перемогу в Римі після інциденту з арбітром. А в Києві кияни перемогли 2:0.

“Рома” наразі проходить через складний період. Команда змінила тренера — замість Даніеле Де Россі прийшов Іван Юріч. У Серії А “Рома” посідає 10-е місце, а в Лізі Європи римляни здобули лише одне очко в двох матчах, програвши шведському «Ельфсборгу».

Хоча “Рома” переживає труднощі, це все ще команда з серйозним європейським досвідом: нещодавні успіхи включають фінал Ліги Європи в 2023 році та перемогу в Лізі Конференцій у 2022 році. До того ж, цього літа клуб посилив склад, витративши майже 100 млн євро на новачків, серед яких український форвард Артем Довбик, який вже забив чотири голи за римську команду.

Поєдинок “Рома” – “Динамо” транслюватиме MEGOGO – офіційний мовник єврокубків УЄФА в Україні. Гру прокоментують Сергій Лук’яненко та Володимир Звєров.

Букмекери віддають явну перевагу римській команді. Коефіцієнт на перемогу “Роми” становить 1,53, що робить її абсолютним фаворитом. На нічийний результат ставки приймаються з коефіцієнтом 4,40, а виграш “Динамо” оцінюється коефіцієнтом 6,30.

Читайте також:

По темі