Останні новини

Льюїс і Тайсон можуть знову зустрітися на рингу: за яких умов відбудеться бій-реванш

- 23 Жовтня 2024, 13:10

Легенда світового боксу Леннокс Льюїс розповів, чи готовий він знову битися з Майком Тайсоном, якщо той переможе Джейка Пола. Бій 58-річного Тайсона та 27-річного Пола запланований на 15 листопада. Івент планується на арені AT&T Stadium у місті Арлінгтон, штат Техас, США.

“Чи буду я розглядати бій з Майком? Так. Але давайте подивимося, як він виступить у цьому бою, а потім я вам скажу. Я не бачив його останнім часом, але я бачив його без футболки, і він виглядає м’язистим. Звичайно, він витримає. Якщо він достатньо тренований і в хорошій формі, він повинен впоратися з цим”, – зазначив Льюїс в інтерв’ю TMZ.

Майк Тайсон і Леннокс Льюїс виходили на ринг у 2002 році. Тоді нокаутом у восьмому раунді переміг Льюїс. Обидва боксери отримали гонорар у розмірі 17,5 мільйонів доларів.

30 червня Залізному Майку виповнилося 58 років. У листопаді 2020 року Тайсон провів виставковий бій з екс-чемпіоном світу в п’яти вагових категоріях Роєм Джонсом. Поєдинок завершився внічию. Останній професійний бій Тайсон провів у 2005 році. Майк поступився технічним нокаутом у шостому раунді ірландцю Кевіну Макбрайду.

Пол у своєму останньому бою достроково переміг колишнього бійця UFC Майка Перрі (0-2 у боксі). Бій стався у ліміті крузервейту (до 90,7 кг).

Читайте також:

По темі