Останні новини

Арсенал-Шахтар: де дивитися матч Ліги чемпіонів та на кого ставлять букмекери

- 22 Жовтня 2024, 08:10

У вівторок, 22 жовтня, на стадіоні “Емірейтс” у Лондоні, о 22:00, відбудеться матч 3-го раунду групового етапу Ліги чемпіонів 2024/25 між лондонським “Арсеналом” і донецьким “Шахтарем”.

Де дивитися гру

“Шахтар” має в активі одне очко після двох турів Ліги чемпіонів, тоді як “Арсенал” здобув чотири бали. Матч можна буде переглянути онлайн на платформі MEGOGO.

Прогнози букмекерів

Букмекери вважають явними фаворитами підопічних Мікеля Артети, на перемогу яких коефіцієнт становить 1.11. Нічия оцінюється в 10.00, а шанси “Шахтаря” — близько 21.00. Коефіцієнт на те, що обидві команди заб’ють, дорівнює 2.24.

Прийдешня зустріч стане п’ятою в історії протистоянь “Арсенала” та “Шахтаря”. Усі попередні матчі також проходили в рамках групового етапу Ліги чемпіонів, і наразі між командами паритет: по дві перемоги у кожної. “Арсенал” свого часу здобув розгромну перемогу над “Шахтарем” із рахунком 5:1, проте “гірники” також мають в активі переконливу перемогу 3:0 над лондонцями. Загальна різниця забитих м’ячів — 9:8 на користь “Арсенала”.

Орієнтовні склади:

“Арсенал”: Рая, Вайт, Саліба, Габріел, Калафьорі, Райс, Партей, Меріно, Жезус, Гаверц, Мартінеллі

“Шахтар”: Різник, Конопля, Бондар, Матвієнко, Педріньйо, Бондаренко, Криськів, Судаков, Кевін, Зубков, Сікан.

Читайте також:

По темі