Тренери кам’янської ДЮСШ №4 підвищили кваліфікацію на всеукраїнському семінарі з тхеквондо

З 11 по 13 жовтня у місті Луцьк пройшов всеукраїнський семінар з Олімпійського Тхеквондо ВТ. У семінарі взяли участь приблизно 140 спортсменів, тренерів і суддів з різних областей України.

Серед учасників були тренери-викладачі кам’янської ДЮСШ №4: Роман Курись, Кирило Ковдря та Анастасія Хрієнко.

Завдяки семінару вони покращили рівень знань, спортивну майстерність, кваліфікацію та навички у своїй діяльності. Лекції проводилися перед початком роботи змагального року на національному рівні.

“Були відпрацьовані напрями: керугі та пумсе у суддівстві, тренерській діяльності, підготовленість спортсменів, психологічна підготовка, секретарська робота, організація та проведення змагань. Лектори провели якісну підготовку, підвищили рівень розвитку Тхеквондо ВТ в Україні. Висловлюємо щиру вдячність організаторам заходу та лекторам за отриманий цінний досвід. До нових зустрічей”, – зазначили в ДЮСШ№4.

Тренери кам'янської ДЮСШ №4 підвищили кваліфікацію на всеукраїнському семінарі з тхеквондо Тренери кам'янської ДЮСШ №4 підвищили кваліфікацію на всеукраїнському семінарі з тхеквондо Тренери кам'янської ДЮСШ №4 підвищили кваліфікацію на всеукраїнському семінарі з тхеквондо

Читайте також: