Куртуа повернувся до тренувань у складі “Реалу”

Голкіпер “Реала” Тібо Куртуа розпочав тренування у клубі, відновившись після травми.

Нагадаємо, що Тібо пропустив практично весь сезон 2023/24 через дві важкі травми коліна. Бельгієць зумів оговтатись до травня, отримав кредит довіри від Карло Анчелотті і не підвів команду – п’ять “сухих” матчів, включаючи фінал Ліги чемпіонів.

Цього сезону Куртуа – основний “перший” номер “Реала” (навіть попри безглуздий автогол у грі з “Еспаньйолом”). Тібо провів 10 матчів у всіх турнірах, пропустивши сім м’ячів. Чотири зустрічі кіпер провів “на нуль”.

Наприкінці вересня Куртуа зазнав м’язових проблем після матчу з “Атлетіко” (1:1) у восьмому турі Прімери. У підсумку бельгієць вирушив у лазарет, а його місце у воротах на два поєдинки – проти “Лілля” у Лізі чемпіонів (0:1) та проти “Вільярреала” у чемпіонаті (2:0) – зайняв українець Андрій Лунін.

Андрій цього тижня мав вирушити до табору збірної України. Проте, як з’ясувалося, через вірусну інфекцію воротар пропустить жовтневий збір “синьо-жовтих”.

У турнірній таблиці Ла Ліги команда Карло Анчелотті йде на другому місці. У Лізі чемпіонів мадридський клуб стартував із трьох очок у двох іграх.

Читайте також: