Кроуфорд домовився з Фундорою про об’єднавчий поєдинок

Американський боксер і колишній дворазовий абсолютний чемпіон світу Теренс Кроуфорд (41-0, 31 КО) домовився про об’єднавчий бій у першій середній вазі з Себастьяном Фундорою (21-1-1, 13 КО). Про це повідомив журналіст ESPN Майк Коппінджер.

WBO раніше санкціонувала цей поєдинок, і навіть була призначена дата промоутерських торгів, однак команди вирішили перенести бій на наступний рік. За словами Коппінджера, Кроуфорд дав згоду на те, щоб Фундора провів бій з Ерролом Спенсом на початку 2025 року.

Коппінджер зазначив, що ця домовленість дозволяє Фундорі захистити свій титул добровільно, а об’єднавчий бій з Кроуфордом відбудеться пізніше у 2025 році.

У серпні Теренс відібрав у Ісраїла Мадрімова титул WBA у першій середній вазі та став чемпіоном уже у четвертій ваговій категорії. Раніше 36-річний американець володів чемпіонськими поясами у напівсередньому, першому напівсередньому та легкому дивізіонах.

Себастьян Фундора став чемпіоном у березні 2024 року, перемігши Тіма Цзю роздільним рішенням суддів. Тепер він має зобов’язання перед WBO захистити свій титул у майбутньому бою проти Теренса Кроуфорда.

Читайте також: