Юні грації Кам’янського зібрали кошти на допомогу ЗСУ

24 червня у Кам’янському відбулося свято краси, витонченості та грації – Відкритий Чемпіонат ДЮСШ№5 з художньої гімнастики серед дівчат 2008-2018 років народження.

В змаганнях взяли участь близько 115 грацій з чотирьох спортивних шкіл міста: ДЮСШ№5, Школи художньої гімнастики та хореографії “БАРВІНОК”, ДЮСШ№2 та ДЮСШ№4.

Юні спортсменки демонстрували присутнім свою майстерність, гнучкість та неймовірну красу. По закінченню, всі дівчата були нагороджені пам’ятними подарунками, грамотами та медалями.

Також спортсменки зробили дуже добру справу: зібрали кошти на допомогу ЗСУ, а саме – на придбання автомобіля 4×4 для Окремої штурмової роти (Бахмутський напрям).

Головний суддя змагань Яна Барвінок подякувала начальнику Управління молоді та спорту Кам’янської міської ради Едуарду Коряку, а також директору СК “Прометей” Анатолію Івашині за надану можливість проводити змагання в найгарнішому залі нашого міста.

– Безмежна подяка Збройним Силам України за життя і можливість проводити такі заходи для наших діточок! – підсумувала Барвінок.