Голкіпер “Кривбаса”: “Матч з “Динамо” повинен стати цікавим для вболівальників”

Голкіпер “Кривбасу” Андрій Кліщук прокоментував майбутній матч проти “Динамо”, а також розповів про адаптацію у криворізькому клубі французького новачка – форварда Ноа Ндомбазі.

“Які очікування від матчу з “Динамо”? Очікуємо на гарну цікаву гру. Думаю, буде важке протистояння для обох команд, багато гольових моментів, яскравий футбол. Матч має стати цікавим для вболівальників. “Кривбас” налаштовується набрати залікові бали.

Як допомагаємо новачкові Ноа Ндомбазі адаптуватися в команді? По-перше, ми постійно йому підказуємо у всьому. У тому числі щодо вимог головного тренера. Також багато часу з ним проводять інші легіонери команди. Всі допомагають. Сподіваюся, Ноа швидко адаптується до нової команди”.

Кліщук у нинішньому сезоні взяв участь у всіх 12 поєдинках “Кривбасу” – 8-ми в УПЛ, 2-х у кваліфікації Ліги Європи та 2-х у кваліфікації Ліги конференцій.

“Кривбас” після семи зіграних матчів займає 8-й рядок турнірної таблиці УПЛ. У запасі у криворізького клубу залишається догравання матчу із “Шахтарем”, який було перервано через тривалу повітряну тривогу.

Поєдинок “Динамо” – “Кривбас” відбудеться сьогодні, 6 жовтня. Старт гри заплановано на 18:00.

Читайте також: