Світоліна знялася для обкладинки відомого глянцю

Hайтитулованіша українська тенісистка в історії Еліна Світоліна прикрасила обкладинку популярного глянцю L’Officiel.

У свіжому випуску видання вийшло інтерв’ю зі спортсменкою. Еліна розповіла про повернення у великий спорт після народження доньки, діяльність власного фонду в часи війни та свою мету номер один.

“Найтитулованіша українська тенісистка в історії. Її життєпис складається з багатьох “стала першою”. Перша українка зі званням третьої ракетки світу. Перша українка, що принесла своїй державі тенісну медаль на Олімпійських іграх. Перша українка, яка увійшла до півфіналу Вімблдону. Перша українка, що перемогла вісім найкращих тенісисток світу під час турніру в Сінгапурі. Це лише частина її історичних досягнень, втілених завдяки наполегливості й стійкості.

Як на тенісному корті, так і в особистій розмові вона чітко окреслює власні цілі та непохитну позицію. Амбасадорка UNITED24, ініціативи Bringkidsback та засновниця фонду Svitolina Foundation для допомоги юним спортсменам, Еліна Світоліна транслює голос України на світовій спортивній арені й бачить свою місію в реалізації дитячих мрій. В інтерв’ю L’Officiel Україна тенісистка розповідає про повернення у великий спорт після народження доньки, діяльність власного фонду в часи війни та свою мету номер один”, – йдеться в дописі.

На обкладинці амбасадорка UNITED24, ініціативи Bringkidsback та засновниця фонду Svitolina Foundation для допомоги юним спортсменам позує в тотал луці від бельгійського бренду Dries van Noten, заснованого дизайнером Дрісом Ван Нотеном. Образ першої українки, яка принесла своїй країні тенісну медаль на Олімпійських іграх, доповнюють вишукані перстень і сережки іспанського бренду Carrera y Carrera.

У коментарях до фото користувачі, серед яких і зіркові українців, захоплюються красою Еліни. А актор та телеведучий Андрій Бєдняков пожартував, що “так красиво милиці ще ніхто не маскував”. Зазначимо, що не так давно 30-річна тенісистка перенесла операцію на нозі.

Світоліна знялася для обкладинки відомого глянцю

Читайте також: