MEGOGO безкоштовно покаже матчі збірної України у жовтні у Лізі націй-2024/25

Медіасервіс MEGOGO безкоштовно покаже матчі збірної України у жовтні проти Грузії та Чехії у Лізі націй-2024/25.

Обидва поєдинки пройдуть на телеканалі MEGOGO Спорт, який транслюватиметься в ефірній мережі T2 та кабельних операторів. Також у кожен ігровий день Ліги націй у жовтні сервіс безкоштовно транслюватиме по одному обраному матчу турніру. Всі ігри Ліги націй доступні на самому ресурсі MEGOGO за підписками “Максимальна” та “Спорт”.

Суспільне, партнер MEGOGO з трансляції Ліги Націй, також покаже матчі збірної України на своїх місцевих каналах (наприклад, Суспільне Львів, Суспільне Київ, Суспільне Харків та інші), у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім ОТТ). На всіх іграх працюватиме команда коментаторів MEGOGO.

Збірна України зіграє 11 жовтня із Грузією у Познані. Потім підопічні Реброва проведуть ще один номінально “домашній” поєдинок із Чехією у Вроцлаві 14 жовтня.

Нагадаємо, 7 вересня “синьо-жовті” у формально домашньому матчі 1-го туру групи B1 Ліги націй-2024/25 зазнали поразки від Албанії – 1:2. Через три дні колектив Сергія Реброва у результативному матчі 2-го туру програв Чехії (2:3). Обидва поєдинки пройшли у Празі.

Збірна України замикає турнірну таблицю групи B1. По три очки після двох турів в Албанії та Чехії, лідирує Грузія з двома перемогами.

Читайте також: