У Кам’янському відбувся Відкритий турнір з пляжного волейболу

У Кам’янському до Дня Конституції України, який відзначається 28 червня, пройшов Відкритий турнір з пляжного волейболу серед чоловічих та жіночих команд.

До нашого міста завітали спортсмени з Кривого Рогу, Дніпра, Слобожанського, Новомосковська, Сєвєродонецьку та Авдіївки. Всього в змаганнях взяли участь 20 збірних.

Чоловіків було поділено на чотири підгрупи, в кожній – три команди. Вони зіграли по колу. Зрештою, два переможці зійшлися у поєдинках за Олімпійською системою з вибуванням, щоб визначити кращого.

У випадку міксованих збірних, восьмеро команд було розділено на дві підгрупи. Тріумфатори – вийшли у фінальні раунди, де боролися за 1-3 місця.

Учасників на урочистому відкритті привітали начальник Управління молоді та спорту Едруад Коряк, президент громадської організації «Федерація волейболу Кам’янського» Тетяна Борис, а також депутати міської ради Наталія Чепченко та Віталій Дідур.

– Раді зустрічати усіх на оновлених лівобережних майданчиках, куди у травні цього року, за підтримки міського голови Андрія Білоусова, було завезено 120 тонн піску. Ми продовжуємо розвивати інфраструктуру Кам’янського та будемо робити все можливе, для того, аби такі турніри продовжувались й надалі, – зазначив Е. Коряк. – Дякуємо нашим захисникам! Україна обов’язково переможе!

Одна з уболівальниць, Олександра, розповіла, що вона займається волейболом вже більше 15 років, але сьогодні прийшла як глядачка, аби підтримати хлопців та дівчат.

– Насправді, я продовжую грати й досі, навіть декрет не став мені на заваді, тому вважаю, що такі чемпіонати дуже важливі для розвитку спорту в нашому місті. Сподіваємось, що в подальшому їх стане ще більше, – додала вона.

У Кам’янському відбувся Відкритий турнір з пляжного волейболу

Призери Відкритого турніру

Чоловічі команди:

  • 1 місце – “Дружба” (м. Кам’янське)
  • 2 місце – “Дніпронет” (м. Кам’янське)
  • 3 місце – “Динамо” (м. Кривий Ріг)

Команди-мікс:

  • 1 місце – Ада Морозова та Олександр Косман (м. Кривий Ріг)
  • 2 місце – Карина Стеценко та Костянтин Концеляренко (м. Дніпро)
  • 3 місце – Анастасія Старинська та Дмитро Бахмут (м. Кривий Ріг)

Захід пройшов за підтримки міського голови Андрія Білоусова та громадської організації «Бджола».

Фотографії з події