Збірна України зі спортивної аеробіки здобула дві медалі на чемпіонаті світу в Італії

З 27 по 29 вересня у італійському місті Пезаро проходив чемпіонат світу зі спортивної аеробіки. У змаганнях взяли участь більше 340 гімнастів з 39 країн світу, серед яких чемпіони та призери світових першостей. Зокрема у Італії кольори країни захищали всі золоті медалісти ЧС з 2014 року серед чоловіків та всі володарки золотих медалей з 2018-го серед жінок.

Збірна України зі спортивної аеробіки здобула дві медалі на цьому чемпіонаті. Про це повідомили в Українській федерації гімнастики.

Анастасія Курашвілі стала срібною призеркою у жіночих індивідуальних змаганнях. За свій виступ наша чемпіонка світу-2022 отримала від суддів 21,150 бала і лише на 0,3 бала поступилась Рірі Кітазуме з Японії. «Бронза» у француженки Маеліс Ленклос.

Команда України посіла третє місце у степ аеробіці з результатом 16,900 бала. Склад команди: Аліса Дʼяченко, Марина Куцева, Марія Яценко, Дарʼя Суботіна, Вероніка Сидорова, Ілона Шелест, Аліна Голуб та Артем Кокарев.

Чемпіонами світу у цій дисципліні стали спортсмени з Республіки Корея (17,800), бронзовими призерами — команда Китаю (17,400).

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений UkrainianGymnasticsFederation (@ukr.gymnastics)

Читайте також: