“Підходить до реваншу у статусі фаворита”: Дерев’янченко назвав переможця реваншу Усик-Ф’юрі

21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбудеться бій-реванш між українцем Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф’юрі.

Український боксер Сергій Дерев’янченко назвав фаворита цього бою.

“Згадуючи те, як проходив перший поєдинок між боксерами, на мою думку, Усик нині підходить до реваншу у статусі фаворита. Знаючи Олександра та його дисципліну ще з часів збірної, то мало хто з ним зрівняється щодо відповідальності. Впевнений, що він докладе всіх сил, щоб закінчити бій впевненою перемогою і цього разу. Хоч в Олександра і буде перевага, але багато залежить також від налаштування Ф’юрі, від того, в якій формі він підійде до цього бою, наскільки сильно він хоче взяти реванш. Друга їхня зустріч в ринзі буде явно не менш яскравою, ніж перша! За напруженням вона точно буде кращою, думаю”, – зазначив Дерев’янченко.

Нагадаємо, у головному поєдинку боксерського шоу в Ер-Ріяді Усик переміг Ф’юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114). Українець став першим абсолютним чемпіоном у надважкому дивізіоні з 1999 року. Він зберіг титули WBA, WBO, IBF та IBO, а також відібрав у британця пояс WBC. Однак нещодавно він відмовився від пояса за версією IBF і тепер не є абсолютним чемпіоном світу.

Читайте також: