“Моя королева”: Олександр Усик привітав дружину з річницею весілля

Український король хевівейту Олександр Усик привітав свою дружину з кришталевим весіллям. Чемпіон показав нарізку романтичних кадрів з Катериною під пісню “Люблю тебе”.

“Моя неймовірна Катерина, моя квітка, світло моїх очей, сьогодні у нас річниця 15 років з дня весілля, але взагалі більше 20 років ми разом. За цей час ми багато чого з тобою досягли, у нас було багато труднощів які ми змогли пройти разом. Ти подарувала мені неймовірних дітей.

Ти змінила моє життя, ти надала мені крила, ти продовжуєш робити мене щасливим і сильним. Твоя турбота відчувається навіть на відстані. Мене часто немає поруч, але ти завжди підтримуєш мене у всіх моїх цілях. Так, тобі інколи не подобаються якісь мої дії, і ти завжди говориш мені правду.

Мені подобається просто дивитись на тебе, я неймовірно люблю твої сніданки. Коли я був малим, я малював образ майбутньої дружини, і Господь послав мені саме тебе. Кожного дня в молитві я дякую Богу за тебе, моя королева”, – написав Усик на своїй сторінці в Instagram.

Зазначимо, що Олександр та Катерина разом зі шкільних років. Вони виховуть чотирьох дітей: доньку Єлизавету, синів Кирила та Михайла, а також маленьку доньку Марію, яка народилася на початку 2024 року.

Читайте також: