Футбольна Академія “Кривбас” отримала нового керівника

Криворізька Футбольна Академія «Кривбас» отримала нового керівника. Директором Академії призначено 30-річного фахівця із Греції Маріоса Александріса, який має великий досвід роботи у провідних грецьких футбольних клубах.

Про це повідомляє офіційний сат «Кривбасу».

Як зазначив генеральний директор ФК «Кривбас» Володимир Баєнко, на цю посаду довгий час шукали саме іноземного спеціаліста.

Маріос Александріс виступав на професійному рівні на позиції нападника за такі клуби (усі – Греція): «Александріас», «Елассонас», «Тілікратіс», «Кавала». У 2017 році вимушений був завершити карʼєру футболіста через травму коліна.

Після цього Александріс закінчив два престижних європейських університети: Дербі (Англія) та Арістотеля (Греція). Отримав спеціальність футбольного тренера та тренера-аналітика. Має досвід роботи в Академіях найсильніших грецьких клубах на посаді дитячо-юнацького тренера: «Олімпіакоса» та «АЕКа». Очолював представництво Академії «Аякса» (Нідерланди) у північному регіоні Греції.

– Я дуже щасливий та пишаюся тим, що маю можливість працювати в такому великому Клубі як «Кривбас». З нетерпінням чекаю початку робочого процесу. Наша головна ціль – побачити як можна більше місцевих вихованців у головній команді «Кривбасу», – зазначив Маріос Александріс.

Також Маріос був залучений до скаутської роботи Академії «Олімпіакоса». Останнє місце роботи – «Пюнік» Єреван, Вірменія. Александріс рік займав посаду директора Академії «Пюніка».

Читайте також: