“Шахтар” оголосив заявку на матч Ліги чемпіонів проти “Болоньї”

“Шахтар” оголосив список із 28 футболістів, які вирушили до Італії на матч 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів-2024/25 проти “Болоньї”, який відбудеться найближчої середи.

Перелік гравців практично дублює заявку донецького клубу на весь груповий (загальний) етап змагання за одним винятком: у складі відсутній 18-річний півзахисник Віктор Цуканов.

Список гравців “Шахтаря” на матч 1-го туру ЛЧ-2024/25:

  • Воротарі: Тимур Пузанков, Дмитро Різник, Денис Твардовський, Кіріл Фесюн;
  • Захисники: Бартол Франьїч, Валерій Бондар, Педро Енріке, Іраклі Азаров, Вінісіус Тобіас, Алаа Грам, Микола Матвієнко, Юхим Конопля, Мар’ян Фарина;
  • Півзахисники: Тарас Степаненко, Дмитро Криськів, Мар’ян Швед, Георгій Судаков, Олександр Зубков, Антон Глущенко, Артем Бондаренко, Єгор Назарина, Марлон Гомес, Кевін, Педріньйо, Невертон;
  • Нападники: Лассіна Траоре, Егіналду, Данило Сікан.

“Шахтар” вже висадився у “Болоньї”, куди вилетів вчора із польського Жешува, до якого команда добиралася автобусом зі Львова.

Матч стартового туру пройде у Болоньї на стадіоні “Ренато Даль’Ара”, 18 вересня. Початок зустрічі – о 18:45 за місцевим часом (19:45 за Києвом). Квитки на цей поєдинок давно надійшли у продаж. Суперників розсудить норвезька бригада на чолі з Рохітом Саггі.

Нагадаємо, що за новим регламентом Ліги чемпіонів очки будуть рахуватися в загальній таблиці. Вісім найкращих команд вийдуть до 1/8 фіналу напряму. Інші вісім путівок розіграють у нокаут-раунді серед команд, які посіли 9-24 місця. Команди, які посіли 25-36 місця, припиняють боротьбу у єврокубках.

Читайте також: