“Хочу, щоб він переміг”: Джошуа назвав фаворита реваншу Усик-Ф’юрі

21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбудеться бій-реванш між українцем Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф’юрі.

Колишній чемпіон світу Ентоні Джошуа заявив, що готовий битися з будь-ким, хто переможе в цьому бою, але всеодно має фаворита поєдинка.

“Якщо Усик або Ф’юрі викличуть мене битися, то я на 100% готовий. Це те, що я роблю. Боротьба. Я буду готовий. Це буде честь битися з ними двома. Зараз не акцентую уваги на Усику і Ф’юрі. Я буду дивитися їхній бій. Дозвольте мені спочатку перемогти Дюбуа. Побачимо. Я думаю, що Усик переможе у реванші з Ф’юрі, і я хочу, щоб Усик переміг. Я просто готовий битися з будь-ким. Ми всі тут, щоб виконувати роботу. Ми всі тут як воїни, щоб боротися один з одним”, – сказав Джошуа.

Нагадаємо, 21 вересня відбудеться поєдинок двох представників хевівейту Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) та Даніеля Дюбуа (21-2, 20 KO). Ареною для івента стане лондонський стадіон “Вемблі”. На кону поєдинку стоятиме титул IBF, від якого відмовився Усик. Переможець бою зустрінеться з переможцем реваншу Усик-Ф’юрі.

Читайте також: