Карвахаль: “Хочу перепідписати контракт з “Реалом””

Захисник мадридського “Реалу” Дані Карвахаль виявив бажання продовжити контракт із “бланкос”.

“Якщо всі сторони будуть згодні, я хочу перепідписати контракт і продовжити свою кар’єру в “Реалі”. Це те, чого я завжди хотів і чого хочу зараз. Я не хотів би грати за один інший клуб у Європі після завершення кар’єри в “Реалі” з поваги до ньому”.

Чинна угода футболіста спливає влітку 2025 року. При цьому в керівництві “бланкос” не проти нового контракту з гравцем і роздумують над тривалим договором з іспанцем, що рідко відбувається під час пролонгації контрактів із віковими гравцями в системі “Реала”.

Карвахаль виступає за “Реал” із 2013 року. Минулого сезону 32-річний захисник зіграв 41 матч за клуб у всіх турнірах. Дані забив у них шість голів та віддав п’ять результативних передач. 2024 року Даніель виграв усі головні турніри, в яких брав участь — чемпіонат Іспанії, Лігу чемпіонів та чемпіонат Європи.

Разом із “вершковими” Карвахаль виграв 26 трофеїв. Також іспанець увійшов до історії, ставши першим футболістом, який зіграв у шести поєдинках Суперкубку УЄФА.

У турнірній таблиці Ла Ліги “бланкос” посідають другу позицію після чотирьох турів. Завтра, 14 вересня, команда Карло Анчелотті зіграє із “Реалом Сосьєдад”.

Читайте також: