Молодіжна збірна України з баскетболу розгромила Єгипет на чемпіонаті світу

Молодіжна збірна України впевнено виграла в Єгипту та завершила виступ на стадії групового раунду чемпіонату світу-2024 серед чоловіків U-23 з баскетболу 3х3, який проходить у монгольському Улан-Баторі. Наші хлопці посіли 4 місце в групі А.

Гра завершилася з рахунком 21:16 на користь українців. Про це повідомляє Федерація баскетболу України.

“Синьо-жовті” уже на другій хвилині зустрічі встановили перевагу в рахунку, яка досягла 4 очок. Проте ближче до середини матчу 8 сіяна на турнірі збірна Єгипту зуміла скоротити відставання до 1 очка.

Новий ривок українських хлопців повернув попередню перевагу. Коли Владислав Мустяца в одній атаці влучив дальній кидок і реалізував штрафний за фол єгиптянина, то рахунок став 18:12. Наші хлопці впевнено довели гру до логічного завершення – Ярослав Карпюк своїм влучанням поставив крапку та приніс дострокову перемогу за дві хвилини до кінця зустрічі.

Найрезультативнішим гравцем у складі обох команд став згаданий українець Мустяца, за матч він набрав 11 очок, влучив 4 двоочкові спроби.

Раніше чоловіча збірна України U-23 (16 посів) у боротьбі поступилась Алжиру (17), а в перший день турніру, 11 вересня, програла європейським грандам: Франції (1 місце за рейтингом сили) та Іспанії (9 посів).

Нагадаємо, жіноча збірна України U-23 поступилась у близькому матчі Китаю і також завершила виступ на ЧС-2024 з баскетболу 3х3.Чемпіонат світу 3х3. Чоловіки, U-23

Група А. Улан-Батор, Монголія

Україна — Єгипет 21:16

Україна: Владислав Мустяца 11 (4 влучання здалеку), Ярослав Карпюк 7, Лєв Кошеватський 3 (1), Владислав Мустяца 0

Читайте також: