У Кам’янському змагалися юні грації

7 вересня на базі СК “Прометей” пройшов Відкритий чемпіонат ДЮСШ№2 з художньої гімнастики. Захід зібрав 60 талановитих учасниць з Павлограду, Дніпра та господарів змагань — Кам’янського.

Як розповіла головна суддя змагань Лілія Олейник, свою майстерність демонстрували дівчатка від 2011 до 2020 року народження. Юні спортсменки в своїй віковій категорії продемонстрували свою майстерність та грацію, змагаючись у кількох дисциплінах: вправи з м’ячем, обручем, скакалкою та без предмета.

Кожна учасниця старанно відпрацьовувала свої програми. Виконуючи складні елементи з м’ячем і обручем, гімнастки вражали глядачів точністю рухів та злагодженістю дій. Вправи зі скакалкою вимагали не лише технічної майстерності, а й відмінної координації та витривалості. Не менш захопливими були виступи без предмета, де спортсменки могли повністю розкрити свій артистизм через пластику та динаміку рухів.

Глядачі активно підтримували спортсменок, а бурхливі оплески супроводжували кожен виступ.

– Ці змагання стали першими для дівчат після літа, після канікул, це їх перший старт, – зазначила Л.Олійник. – Далі на спортсменок очікують обласні змагання, міжнародні турніри та всеукраїнські.

Змагання завершилися урочистою церемонією нагородження, на якій переможці та призери отримали медалі та грамоти.

Читайте також: