Україна – Албанія: де дивитися та які прогнози букмекерів на матч Ліги націй

У суботу, 7 серпня, збірна України зустрінеться зі збірною Албанії у першому турі групового раунду Ліги націй сезону-2024/25.

З огляду на повномасштабне вторгнення росіян проти України, номінально домашній матч для “синьо-жовтих” відбудеться у чеській Празі на стадіоні “Epet Arena”. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.

У першому турі Ліги націй українці виступатимуть у Дивізіоні B. Окрім Албанії, Україна зіграє свої матчі проти збірних Чехії та Грузії.

Де дивитися матч Україна – Албанія

В Україні поєдинок між Україною та Албанією транслюватиме медіасервіс MEGOGO. Також гру можна буде дивитися на місцевих телеканалах, таких як “Суспільне Дніпро”, “Суспільне Львів”, “Суспільне Черкаси”, “Суспільне Чернівці” та інші.

Прогнози букмекерів на матч між Україною та Албанією

Букмекери вважають фаворитом майбутнього матчу збірну України. Ставка на перемогу української національної команди має коефіцієнт 1,78. Нічия оцінюється в 3,75, а виграш Албанії – 5,00.

Зазначимо, що після матчу проти Албанії збірна України у 2-му турі Ліги націй зіграє у виїзному поєдинку з Чехією в Празі у вівторок, 10 вересня.

Читайте також: