Принциповий матч чемпіонів Кам’янського з футболу з віце-чемпіонами

У Кам’янському 21 червня на стадіоні “Надія” пройшов завершальний матч Відкритого чемпіонату міста з футболу серед дітей 2008-2009 року народження.

На полі грали команди “АФК”, тренера Валерія Полійчука та “Надія”, Івана Бєломицева.

Цей матч вже нічого не вирішував, оскільки чемпіон, це команда “Надія”, визначився ще в попередніх іграх. Зустріч була календарною, але дуже принциповою.

На полі точилися справжні пристрасті. З перших хвилин віце-чемпіони перехопили ініціативу і показали, хто на полі господар.

Серед вболівальників було теж неспокійно. Так, місцеві хлопці, до речі, теж футболісти, Захар та Максим вболівали за “Надію”. Проте не списувати з рахунків і суперника, зазначивши, що “АФК” – сильна команда. Тому сподівалися на перемогу “своїх”, але і не виключали нічию.

Футбол

Та прогноз хлопців не справдився. Команда “АФК” впевнена йшла вперед, не допускаючи суперника на свій бік поля. У результаті, завершивши гру з рахунком 3:0. Голи в цьому матчі забили Максим Мирошниченко (2) та Василь Лось (1). До речі, Василь приїхав до нас з окупованих та затоплених Олешек, Херсонської області.

Іван Бєломицев, тренер команди “Надія”, яка виграла 9 матчів поспіль, та стала чемпіоном, розповів, що сьогоднішня поразка прикро його вразила.

– Напевно, хлопці вже розслабилися, – зазначив тренер. – Хоча матч для нас нічого не вирішував, та він показав характер гравців. Та нічого страшного, у першому крузі виграли ми, у другому – вони. Будемо тренуватися далі, і готуватися до обласного чемпіонату на підтримку ЗСУ, який пройде 15 липня. Також хочу подякувати за організацію матчів Федерацію футболу міста та управління молоді та спорту.

Голова Федерації футболу Кам’янського, начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк розповів, що запекла боротьба між гравцями 2008-2009 років точилася ще з квітня. Це видався найдовший чемпіонат серед усіх вікових категорій. Узагалі було 6 команд, які грали по 10 матчів по 2 круга.

– Незважаючи на те, що команди вирішили своє турнірне положення, де команда Бєломицева стала чемпіоном, а Полійчука – віце-чемпіоном, це був принциповий матч двух сильних команд, – зазначив Е.Коряк. – Віце-чемпіони показали свою майстерність і що вміють перемагати. До речі, обидві команди – призери обласної Гімназіади.

Переможці розподілилися наступним чином:

  • 1 місце – “Надія”, Івана Бєломицева,
  • 2 місце – “АФК”, Валерія Полійчука,
  • 3 місце – “Надія”, Миколи Голіка.

Фотографії з події