Онс Жабер не зіграє на US Open-2024: відома причина

Туніська тенісистка Онс Жабер, фіналістка US Open 2022 року, не зіграє на цьогорічному Відкритому чемпіонаті США. Про це повідомила сама спортсменка на своїй сторінці в соцмережах.

“Дорогі друзі, мені справді сумно повідомити, що моє плече не відновиться вчасно до Відкритого чемпіонату США. Я відчуваю, що маю викладатися на 100%, а сьогодні це ще неможливо. У житті бувають злети і падіння, але іноді в дуже негативні моменти нам всім потрібно знайти в ньому позитив”, – написала Онс у Instagram.

Через травму коліна цього сезону Онс Жабер пропустила Олімпіаду-2024. Вже у серпні, через травму плеча, вона була змушена знятися з хардового турніру WTA 500 у Вашингтоні.

Після поразки від Еліни Світоліної на Вімблдоні Жабер зіграла лише один матч: на початку серпня програла Наомі Осаці в першому колі турніру в Торонто.

До слова, за свою кар’єру Онс здобула п’ять титулів WTA та тричі грала у фіналах турнірів Великого шолома, але щоразу зазнавала поразки.

Нагадаємо, US Open-2024 відбудеться з 26 серпня по 8 вересня. Також крім Жабер про зняття з турніру повідомили чеська тенісистка Маркета Вондроушова та іспанський тенісист Рафаель Надаль.

Читайте також: