“Вікторія” Пльзень – “Кривбас”: ставки букмекерів на матч-відповідь відбору Ліги Європи

У четвер, 15 серпня, криворізький “Кривбас” проведе матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи сезону-2024/25 проти чеської “Вікторії” Пльзень. Поєдинок відбудеться на “Дусан Арені” в місті Пльзень. Стартовий свисток пролунає о 20:00 за київським часом.

В Україні поєдинок у прямому ефірі покаже телеканал UPL.TV, який зокрема можна знайти на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Нагадаємо, у першому матчі, який відбувся 8 серпня у словацькому Кошице, криворізький клуб поступився з рахунком 1:2.

Прогнози букмекерів на матч “Вікторія” Пльзень – “Кривбас”

Абсолютним фаворитом поєдинку букмекери вважають чеську команду. На перемогу “Вікторії” можна поставити з коефіцієнтом 1,36. Нічия – 5,30. Виграш підопічних Юрія Вернидуба – 9,60.

Аналітики не сумніваються, що до наступної стадії вийде “Вікторія” – 1,02. Водночас підсумковий тріумф “Кривбаса” оцінений коефіцієнтом 13,50.

Переможець двоматчевого протистояння “Кривбас” – “Вікторія” Пльзень вийде до раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи, де позмагається за путівку до групового етапу з шотландським “Хартсом”.

Переможений у дуелі українського та чеського клубів у раунді плей-офф відбору Ліги конференцій зіграє з іспанським “Бетісом”.

Читайте також: