Форвард “Манчестер Сіті” Хуліан Альварес перейшов до “Атлетіко” у найдорожчий трансфер літа 2024 року

Мадридський “Атлетіко” уклав контракт з форвардом “Манчестер Сіті” Хуліаном Альваресом. Про це повідомив клуб на своєму офіційному сайті.

Перед початком клубного сезону Альварес перейшов з англійської Прем’єр-ліги до Ла Ліги, приєднавшись до “Атлетіко” з Мадрида. Контракт Хуліана укладено на шість років.

За даними журналіста Фабріціо Романо, “Атлетіко” заплатить за трансфер Альвареса 75 мільйонів євро. До того ж, “Сіті” може отримати додаткові 20 мільйонів євро у вигляді бонусів.

На даний момент перехід Альвареса є найдорожчим за літнє трансферне вікно 2024 року. На другому місці — трансфер Домініка Соланке з “Борнмута” до “Тоттенгема” за 64,3 мільйона євро. Крім того, Альварес став найдорожчим гравцем, якого “Манчестер Сіті” продав за всю історію клубу. У 2022 році “Сіті” придбав аргентинця за 16 мільйонів євро.

Альварес виступав за “Манчестер Сіті” з літа 2022 року. Минулого сезону він забив 19 голів та зробив 13 асистів у 54 матчах.

Також Хуліан взяв участь в Олімпійських іграх 2024 року. Нападник зі збірною Аргентини зіграв у всіх чотирьох матчах, зокрема й проти України. 24-річний форвард щоразу виходив на поле у стартовому складі, а в матчі проти Іраку відзначився двома гольовими передачами.

Читайте також: