“Готові вийти на футбольне поле”: Шовковський про стан команди на матч-відповідь з “Рейнджерс” в ЛЧ

Київське “Динамо” готується до другого матчу третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. На передматчевій пресконференції головний тренер клубу Олександр Шовковський розповів про кадрову ситуацію перед грою.

Перед другим матчем з “Рейнджерс” “Динамо” також стартувало в українській Прем’єр-лізі. Київська команда провела гру проти рівненського “Вереса” і здобула перемогу з рахунком 2:1.

Напередодні матчу-відповіді в Лізі чемпіонів Олександр Шовковський поділився інформацією про стан команди. Він зазначив, що двоє гравців через травми точно не зможуть вийти на поле.

“Ми провели матч у чемпіонаті України, здобули перемогу – 2:1. З гарним настроєм готуємося до повторного матчу з “Рейнджерс”. У нас, в принципі, основна обойма гравців готується до поєдинку. Точно не зможе допомогти нам Володимир Шепелєв, він отримав ушкодження й наразі відновлюється в Україні.

Так само Микола Михайленко отримав невелике ушкодження і не прилетів із нами – вирішили, що немає сенсу йому з ушкодженим гомілкостопом переживати два перельоти, оскільки це додаткове навантаження. А так усі інші готові вийти на футбольне поле”, – сказав головний тренер “біло-синіх”.

Нагадаємо, матч “Рейнджерс” – “Динамо” відбудеться на стадіоні “Гемпден Парк” у вівторок, 13 серпня. Початок зустрічі – о 21:45 за київським часом (19:45 за місцевим).

Переможець протистояння “Динамо” – “Рейнджерс” у раунді плейоф кваліфікації Ліги чемпіонів позмагається за путівку до основного етапу найпрестижнішого єврокубка з переможцем пари “Зальцбург” (Австрія) – “Твенте” (Нідерланди).

Той, хто програє у двоматчевій дуелі між “Динамо” та “Рейнджерс”, автоматично потрапить до основної стадії другого за рангом євротурніру, Ліги Європи.

Читайте також: