Святослав Михайлюк підписав чотирирічний контракт з командою Західної конференції НБА

Український баскетболіст Святослав Михайлюк продовжить виступати в НБА. Напередодні сезону 2024/25 захисник підписав контракт з командою Західної конференції “Юта Джаз”.

Контракт Святослава Михайлюка з клубом “Юта Джаз” укладено на чотири роки, і за цей період він заробить 15 мільйонів доларів.

Однак, за інформацією журналіста The Athletic Тоні Джонса, контракт передбачає гарантовані виплати лише за перший рік у розмірі 3.5 мільйона доларів. Після закінчення першого сезону “Юта” може розірвати угоду з українцем без зобов’язання виплачувати решту суми.

Святослав перейде до складу “Юта Джаз” після чемпіонського сезону з “Бостон Селтікс”. Український захисник відіграв за “Селтікс” один рік, після чого став вільним агентом.

В сезоні 2023/24 Михайлюк зіграв 42 матчі за “Селтікс”, причому у двох матчах він вийшов у стартовому складі. В середньому він проводив на майданчику 10 хвилин і набирав 4 очки за гру.

“Юта” завершила сезон 2023/24 на 12-му місці у Західній конференції та не вийшла до плейоф. Востаннє “Джаз” брали участь у плейоф у сезоні 2021/22, але вибули ще у першому раунді.

Читайте також: