Розпочався продаж квитків на “домашній” матч збірної України проти Албанії у Лізі націй 2024/25

Пресслужба УАФ повідомила про початок продажу квитків на номінально-домашній матч збірної України проти Албанії в межах Ліги націй 2024/25.

Гра відбудеться 7 вересня на стадіоні “Дженералі Арена” у Празі (Чехія) і розпочнеться о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом).

Кожен уболівальник може придбати до 4 квитків за посиланням. Вартість квитка починається від 250 крон (~450 грн). Після покупки квиток необхідно роздрукувати у високій якості або завантажити на мобільний телефон.

Протягом перших двох днів продажу квитки реалізовуватимуться лише за криптовалюту. Інші способи оплати стануть доступними пізніше.

Продаж квитків проходитиме у два етапи: спочатку для українців (після реєстрації та вибору місця покупець повинен пройти авторизацію через Дія.Підпис), а потім для іноземців (за винятком громадян рф та білорусі).

Нагадаємо, що після матчу з Албанією команда Реброва залишиться в Чехії, де 10 вересня проведе гру з господарями на стадіоні в Плзені.

Переможець групи В1 Ліги націй, до складу якої входять Україна, Чехія, Албанія та Грузія, автоматично потрапить до дивізіону А. Команда, що посяде друге місце після шести турів, отримає шанс зіграти у плей-оф за підвищення у класі.

Читайте також: